Mesin Pengujian Bahan Kemasan

Cina Qiantong
View as  
 
  • China Qiantong® Precision alat ukur ketebalan digital sing digunakake kanggo ngukur pamindahan linear (kekandelan) saka dial gauge lumahing ukuran tetep ing pigura dial gauge relatif kanggo lumahing ngukur anvil gauge dial ing pigura dial gauge lan diwaca dening dial. gauge, uga dikenal minangka gauge ketebalan.

  • Qiantong® kualitas dhuwur Hot Rate Meter Flow Index Tester digunakake kanggo testing saka plastik engineering titik leleh dhuwur kayata PE, PASU, fluoroplastic lan nilon. Uga tes bahan titik leleh sing kurang kayata PS, PP resin ABS, POM. Biasane diadaptasi dening institusi perguruan tinggi, pusat riset, organisasi inspeksi kualitas, pabrikan plastik lan industri kimia bensin.

  • Qiantong® Electronic Tape Press Roller kanthi 3 Set digawe ing China utamane digunakake ing tes kekuatan stripping lan nahan viskositas tape adesif, film protèktif lan produk film rilis. Ing tekanan lan kacepetan tetep, sampel tape adesif standar rata, seragam kelet kanggo materi test standar.

  • The Qiantong® Advanced Suhu Konstan lan Kelembapan Tape Retention Tester khusus digunakake kanggo tape adesif nyekeli test viskositas ing lingkungan suhu dhuwur. Iku simulates tape adesif kanthi otomatis ing mbukak tartamtu ing lingkungan suhu dhuwur.

  • Qiantong® Room Temperature Tape Adhesive Retention Tester saka pabrik China cocok kanggo produk adhesive tape adhesive sensitif tekanan lan tape self-adhesive, tape double sided, tape adhesive 3M, tape adhesive transparent, tape insulasi listrik, lan sapiturute. Papan, nyumerepi beban standar ing mburi ngisor. Sawise sawetara wektu, ngukur jarak geser saka tape utawa wektu tape kanggo ngevaluasi persistensi tape.

  • Qiantong® Table Type Plastic Film Peering Strength Testing Machine saka pabrik China utamane digunakake kanggo nguji sifat mekanik film tipis, film protèktif, tape adesif lan bahan non-logam liyane kanthi kekuatan cilik. Nambahake aksesoris fixture bisa nguji regangan, stripping, tearing, kompresi, mlengkung lan fungsi liyane. Awak nganggo struktur lengen siji, cilik lan trep, ora butuh papan, minangka peralatan laboratorium sing cocog.

 1 
Mesin Pengujian Bahan Kemasan digawe ing China iku salah siji jinis produk saka pabrik Qiantong. Minangka salah siji saka Mesin Pengujian Bahan Kemasan produsen lan pemasok terkemuka ing China, kita nyedhiyakake produk khusus. Kita bisa ngedol kanthi rega murah utawa menehi diskon. Kita duwe merek dhewe. We duwe ing Simpenan item lan diskon bisa rembugan. Kita ngarep-arep dadi mitra bisnis jangka panjang sing bisa dipercaya!