Mesin uji torsi kawat logam
  • Mesin uji torsi kawat logamMesin uji torsi kawat logam

Mesin uji torsi kawat logam

Mesin uji torsi kawat logam yaiku jinis mesin uji gulung torsi rod kabel anyar, sing cocog kanggo nguji kinerja torsi kawat baja kanthi diameter nominal Φ 1 - Φ 10 mm

Model:QT-NJS-10

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Jeneng produk: Mesin uji torsi kawat logam

 

Mesin uji torsi kawat logam Fungsi lan fitur produk:

Njs-10 wire twisting and winding testing machine is a new type of wire rod torsion winding testing machine, sing cocok kanggo nguji kinerja torsi kawat baja kanthi diameter nominal Φ 1 - Φ 10 mm;. Tujuan utama kertas iki yaiku kanggo nemtokake kemampuan kabel kanggo nahan deformasi plastik kanthi torsi siji-arah lan rong arah lan nuduhake cacat permukaan lan internal rod kabel.

 

Mesin kasebut minangka mesin inang horisontal, sing kasusun saka loading, transmisi, nambah pasukan, nelusuri lan bagean liyane; torsi dimuat dening motor servo, nomer torsi dadi dideteksi dening sensor rotasi, lan nomer twisting dadi lan nduwurke tumpukan dadi ditampilake ing layar LCD, lan kacepetan rotasi luwes ing 15, 20, 30 lan 60 rpm. . Mesin gampang digunakake, kinerja stabil lan dipercaya lan biaya murah.

 

 

 

3Lingkup aplikasi:

 

Mesin iki digunakake khusus kanggo kabel lan kabel, kawat baja utawa unit produksi lan panggunaan rod kawat liyane, pengawasan kualitas, lembaga riset ilmiah, perguruan tinggi lan universitas, unit metalurgi wesi lan baja.

 

 

 

4Karakteristik kinerja

 

1. Kacepetan: miturut standar test, ketemu syarat test;

 

2. Tampilan kristal cair: LCD gedhe nampilake jumlah siklus test;

 

3. Lever bobot pasukan: karo 10: 1 amplifikasi pasukan tuas, tension aksial ora luwih saka 2% bisa diprodhuksi sak test torsi;

 

4. Anti tabrakan fungsi: amarga pasukan tensile saka bobot, ana spring anti-tabrakan kanggo bantal impact ngunci piranti sawise sampel bejat;

 

5. Piranti ngunci: mburi obah bisa mindhah bebas ing sadawane ril guide dening loosening meneng, kang trep kanggo ngganti mandrel karo diameteripun beda (nduwurke tumpukan) lan ngawat-ngawati kabel karo diameteripun beda (torsion);

 

6. Fungsi mandeg otomatis: potongan test bakal mandheg kanthi otomatis sawise fraktur, lan nilai bunder test bakal diblokir kanthi otomatis;

 

 

 

5Parameter teknis utama:

 

1. Dhiameter sawetara: Ф 1 - Ф 10mm

 

2. kacepetan Torsi: 10 ~ 30rpm, terus luwes

 

3. Jarak fixture: 0 ~ 500mm, luwes

 

4. Tindakan fixture: jinis chuck

 

5. Tampilan kacepetan: tampilan digital LCD, luwes

 

6. Cacahing sawetara: 1-999999

 

7. Clamping mode: Manual

 

8. Tegangan kerja: AC 380V ± 10% 50 Hz

 

6konfigurasi produk

 

1. Mesin utama: 1 set

 

2. Rong pasangan ril geser linear

 

3. Roda tangan siji

 

4. Chuck 1 set

 

5. Piranti tension: 1 set

 

6. 5 bobot (20n * 2, 50N * 3)

 

7. Pengurangan motor 1 set

 

8. Kabinet inang: 1 set

 

9. Sistem pangukuran: 1 set

 

10. LCD controller: 1 set

 

11. Siji set data teknis (instruksi, daftar pengepakan lan sertifikat kesesuaian)

Hot Tags: Mesin uji torsi kawat logam, Grosir, Disesuaikan, China, Produsen, Pemasok, Pabrik

Tag produk

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept